Egøjevej

Egøjevej

Familien Malling ønskede bedre udnyttelse af deres 1 sal. Samtidig var det en oplagt mulighed for at opdateret badeværelset til et helt nyt og mere tidssvarende.

Huset havde oprindeligt kun to værelser på 1. sal med masser af splidplads i skunkene. Vi fandt på en løsning, hvor familien fik etableret endnu et værelse og første sal nu udnyttes til fulde med 3 værelser.

I forbindelse med ombygning blev der efterisoleret i bl.a. taget, med 20 mm ekstra isolering, hvilket betyder en ret stor besparelse på varmeregningen. Samtidig bliver loftet hævet i de 3 nye værelser, så loftet næste kommer til at gå helt op i kip, hvilket giver meget mere luft i rummene.

For at får masser lys ind på øverste etage, sætte der to nye kviste på, begge med et stort 180 x 120 cm 3 fags vindue.


  • Projekttype: Ombygning
  • Status: Afsluttet
  • Byggested: Køge
  • Areal: 80 m2
  • Bygherre: Thomas Prior Malling
  • Arkitekt: MLRP
  • Fotograf: Mikkel Bohøj
  • Byggeår: 2012
  • Date: February 11, 2019