Ewaldsvej

Ewaldsvej

Her er der tale om en gennemgribende renovering med en tilbygning på 20 m2 og huset får tilføjet en 1 sal med 3 helt nye værelser samt badeværelse.

Alt er taget ud af huset, så væggene kun stod tilbage, der holder på taget. Taget blev fjernet og der blev etableret en fuld første sal til glæde for hele familien.

I underetagen er der gravet ud og efterisoleret, lagt gulvvarme og gjort klar til nye vægge, samt en tilbygning som skal indeholde nyt stort køkken med spiseplads.

Der blev monteret nye vinduer og døre i hele huset, bl.a. for nemmere adgang til den solrige have.


  • Projekttype: Renovering
  • Status: Afsluttet
  • Byggested: Rungsted Kyst
  • Areal: 200 m2
  • Bygherre: Wismann
  • Arkitekt: MLRP
  • Fotograf: Mikkel Bohøj
  • Byggeår: 2014
  • Date: February 11, 2019