Thimandsvænget

Thimandsvænget

Familien i Dragør ønskede en fuldstændig renovering samt en stor tilbygning til deres eksisterende villa, med en stor forældreafdeling med soveværelse, bad og stort walk-in. Drømmen blev opfyldt i løbet af få mdr fra første spadestik til det indflytningsklare hus.

Hele huset er blevet gennemrenoveret, værelser lagt sammen, nyt bryggers og gulvvarme i hele huset. Der er monteret et flot og tidsløst HTH køkken med hårdehvidevarer med lavt energiforbrug. Tidligere er huset blevet opvarmet med elradiatorer, brændeovn og en solfanger på taget, men alt det er nu blevet erstattet med et topmoderne Bosch luft-til-vand system som sikre en stor besparelse på det årlige driftsbudget for familien.

Tilbygningen på 45 m2 er bygget med træskellet og isoleret efter alle kunstens regler. Der er monteret et Velux solcelle ovenlys vindue og store vinduespartier fra Velfac for at matche de˽eksisterende˽linjer i huset.

Det eksisterende hus fik hele turen med nye gulve, nyt filt og maling på alle vægge. Der er trukket nyt el og lavet ny el-tavle

“Det er som at få et helt nyt hus” udtaler Martin Skytte.


  • Date: February 11, 2019