Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/9/c/e/afhansen.dk/httpd.www/cms/includes/database.php on line 7 AF Hansen Construction ApS - Afsluttede

Brogaarden

Beskrivelse

Brogaarden i Gentofte fik sidste år nye vinduer i hele huset, så i 2014 ønskede bygherre at få lavet sætningsskader, maling af huset og indkørslen.


Alle sætningsskader på hele huset på blev ordnet efter alle kunstens regler og forstærket, så huset står som nyt. Hele facaden er blevet genopfrisket med facademaling fra STO, et virkelig godt produkt som holder mange år frem i tiden.

Samtidig med reparation af sætningsskaderne, åbnede der sig en mulighed for at få ordnet gæstetoilettet i forgangen. Det lille gæstetoilet blev totalrenoveret med nye installationer, nyt flot toilet og en lækker lille hånskvask med VOLA armatur. Gulvet er lavet i et stykke travertin, som virkelig skaber et eksklusivt udtryk og skaber sammenhæng med resten af huset.

På forsiden af huset har hele forhaven og indkørslen fået den store tur med flot granitbelægning, store granitfliser på trappen, nye flotte bede med beplantning og et imponerende kampestenshegn.

Info

Projekt type: Renovering

Byggested: Gentofte

Status: Afleveret

Byggeår: 2014

Bygherre: Maj-Britt Hjort

Fotograf: Mikkel Bohøj