Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/9/c/e/afhansen.dk/httpd.www/cms/includes/database.php on line 7 AF Hansen Construction ApS - Afsluttede

Mirror House

Beskrivelse

MLRP og vi stod for omdannelse af en eksisterende legeplads struktur, til en indbydende og reflekterende pavillon med spejle monteret på gavlen ned mod enderne af legepladsen og pavillonen i København, samt bag dørene. Det griber ind i en leg med perspektiv, refleksion og tranformation.

I stedet for en typisk lukket gavl, skaber spejlene på gavlen en sympatisk overgang mellem bebyggelse og landskab og afspejler den omgivende park, legeplads og aktiviteter. Vinduer og døre er integreret i den træ-klædte facade, bag facade skodder med forskellige bøjede spejleffekter. Om natten er skodderne lukket og gør bygningen anonym. I løbet af dagen er bygningen åbne, tiltrække den børn, der nyder at se sig selv forvandlet i alle retninger.

Med enkle midler er det lykkedes at omdanne en eksisterende, trist og anonym bygning til en unik og respektfuld installation i den nyrenoverede park. Tag og facade er beklædt med varme-modificeret bæredygtigt træ, og gavle og skodder er beklædt med spejl-poleret rustfrit stål. Mirror House er et fleksibelt rum med tilhørende toiletter, der bl.a. anvendes af børnehaver.

Info

Projekt type: Legeplads Pavilion

Byggested: Fælledparken, København

Areal: 140 m2

Status: Afleveret

Byggeår: Afleveret november 2011

Bygherre: Københavns Kommune – CAU and the fund of Mærsk McKinney Møller & wife Chastine McKinney Møller

Arkitekt: MLRP

Fotograf: Laura Stamer